Zelf haarspeldjes maken, laat haar stralen!

Zelf haarspeldjes maken voor je baby, peuter, kleuter of grote prinses: het is leuk en makkelijk!
In de webwinkel vindt je een zeer ruim assortiment materialen om zelf aan de slag te gaan: haarspeldjes, flatback buttons (met naam), kniphoesjes, haarband elastiek, bloemapplicaties, roosjes, strikjes en nog veel meer.
Hiermee maak je zelf een klik-klak speldje met kniphoesje, een diadeem met chiffon bloem, een baby haarband met haarband elastiek en bloem of je gebruikt de bloemapplicaties op een alligator clip.

Wil je beginnen met zelf haarspeldjes maken?

Op de pagina haarspeldjes maken vindt je verschillende beginners tips op 1 pagina. Maak zelf unieke haaraccessoires die passen bij de outfit van je meisje. Door het ruime assortiment kun je altijd wel iets passends vinden.

Strikken van namaak leer

Maak zelf de mooiste strikken met het namaak leer welke in in de webwinkel vindt. Strikken van namaak leer zijn super makkelijk om zelf te maken. Kies een van de prachtige strik mallen die je eindeloos kunt combineren, downloaden en gebruiken. Zo maak je voor elke gelegenheid een prachtige strik.

Zelf haarspeldjes maken: een leuke hobby!

Wil je graag bijpassende haaraccessoires bij de kleding die je voor je kindje koopt? Ga dan zelf haarspeldjes maken! Zelf haarspeldjes maken is naast heel leuk en ontspannend om te doen ook heel makkelijk. Je kunt je creativiteit de loop laten. Maar schrik niet… als je niet zo creatief bent is het maken van haarspeldjes ook heel goed te doen. Als je kindje al wat ouder is kun je ook samen haarspeldjes maken.

Naast haarspeldjes kun je ook haarbanden (van elastiek), diademen, haarlok speldjes, alligator speldjes en elastiekjes maken. Je hoeft je dus zeker niet te beperken tot het maken van haarspeldjes. Door de ruime keuze uit materialen kun je elke keer weer een andere creatie maken en je kindje laten stralen met moois voor in het haar.