Algemene voorwaarden

Wanneer je een bestelling plaatst in de webwinkel ga je accoord met de algemene voorwaarden.

Bestellen:
Als je iets wil bestellen bij de Haarspeldjes-Fabriek dan plaats je de bestelling in de webwinkel.

Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een automatische mail in je mailbox. Heb je geen mail ontvangen nadat je een bestelling geplaatst hebt? Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen. En anders was je mail adres wellicht niet correct ingevuld. Mail dan even naar de Haarspeldjes-Fabriek. Als de gegevens op de bestelbevestiging niet juist zijn, dien je ons hiervan binnen 24 uur na ontvangst van op de hoogte te brengen.

CONTROLEER je adres goed! Als deze niet kloppend is kan je bestelling naar het verkeerde adres gestuurd worden. Dit is jouw verantwoordelijkheid. Hier zal Haarspeldjes-Fabriek niet de gevolgen van dragen.

Bestellingen worden op volgorde van ontvangen betaling in behandelding genomen.

Betaalwijze:
Betaal je via iDEAL dan word je doorverwezen naar de iDEAL omgeving van de door jou gekozen bank. Je betaling is, wanneer deze gelukt is, direct ontvangen door de Haarspeldjes-Fabriek. Je ontvangt dan een automatische mail met de bevestiging van je bestelling.

Kies je voor vooraf betalen dan ontvang je direct de automatische mail met de bevestiging van je bestelling. In deze bestelbevestiging staat wat je hebt besteld en het totaalbedrag van je bestelling (incl. verzendkosten). Het totaal bedrag dien je over te maken op rekening NL70 KNAB 0256 2810 84 t.n.v. Haarspeldjes-Fabriek onder vermelding van het ordernummer. De bestelling blijft 10 dagen voor je gereserveerd. Heb je na deze 10 dagen de betaling niet voldaan, dan ontvang je geen herinnering. En zal de bestelling geannuleerd worden.

Alle prijzen zijn vermeld in euro`s en per stuk. De prijzen zijn inclusief 21% BTW, maar exclusief verzendkosten.
De verzendkosten binnen Nederland zijn vanaf 1,75 euro. Gratis verzenden vanaf 35 euro (binnen Nederland).

Voor overige België en Duitsland kun je de verzendkosten hier bekijken.

Levertijd:
Bestellingen waarvan de betaling is ontvangen worden binnen 3 werkdagen verzonden. De besteldag is dag 0. Hiervoor kun je ook het verzendschema raadplegen.

Retour:
Haarspeldjes-Fabriek streeft naar 100% tevredenheid van jou als klant. Mocht je bestelling niet naar wens blijken te zijn dan mag je het uiteraard retour sturen. Mocht het produkt niet aan je verwachting voldoen, dan mag je het binnen werkdagen 14 dagen naar ons retour zenden.
* Sluit bij retour sturen het herroepingsformulier bij. Deze kun je vinden in de automatische bestelbevestiging of onderaan elke pagina op de website.
* De retour gezonden produkten dienen uitdrukkelijk ongebruikt, onbeschadigd goed verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd. Je krijgt dan naar wens een vervangend product toegestuurd of het aankoopbedrag terug. De retourkosten zijn voor eigen rekening. Gebruik het retourformulier hiervoor >>> herroepingrecht
Haarspeldjes-Fabriek heeft het recht om geretourneerde produkten te weigeren of om niet het volledige aankoopbedrag terug te storten als het vermoeden bestaat dat het artikel reeds is gebruikt of door toedoen van de klant of door retourzending beschadigd is.

Aansprakelijkheid:
Haarspeldjes-Fabriek stelt zich niet aansprakelijk voor schade toegebracht door het verkeerd gebruiken van haar produkten. Haarspeldjes-Fabriek stelt zich dan ook niet aansprakelijk voor schade toegebracht door onzorgvuldigheid van de koper.

Klachten:
Mocht er onverhoopt een klacht zijn over een van onze produkten: stuur dan even een mail. Dan kijken we samen of we het probleem op kunnen lossen.

Privacy:
De opgegeven persoonsgegevens worden uitsluitend intern gebruikt voor de afhandeling van de bestelling en worden onder geen beding doorgegeven of verkocht aan derden.

Het volledige privacy beleid lees je hier >>> privacy beleid

Copyright
Op alle informatie op deze site en het blog berust auteursrecht. Het is dan ook niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Haarspeldjes-Fabriek informatie, foto`s en ontwerpen van deze site te kopiëren, te verspreiden, of anderszins in welke vorm dan ook. Hetgeen van toepassing is op de gehele site. Haarspeldjes-Fabriek behoud ten alle tijden de rechten van haar ontwerpen.

Toepasselijkheid:
Door het plaatsen van een bestelling ga je akkoord met deze Algemene Voorwaarden. Mocht je geen bevestigingsmail van Haarspeldjes-Fabriek ontvangen na 24 uur, stuur dan gerust (nog) een mail. Wellicht is de mail in je spammap terecht gekomen. Of is de bestelling niet ontvangen. Haarspeldjes-Fabriek heeft het recht de algemene voorwaarden na verloop van tijd te wijzigen.

Oktober 2019