Haarspeldjes zelf maken kan jij ook!


Haarspeldje met kniphoesje maken 'the movie'

Hoe je een haarspeldje met kniphoesje maakt daar schreef ik al een een stap voor stap foto verslag van. Voor vele van jullie is het waarschijnlijk wel bekend hoe je dat doet. Toch krijg ik de vraag regelmatig van beginnende haarspeldjes makende mama's. Omdat het zien maken vaak beter werkt dan het zien van foto's heb ik een video voor deze mama's opgenomen.

 

 

Wat zou jij graag willen zien in een video uitleg?

Liefs Anita

Een gedachte over “Haarspeldje met kniphoesje maken 'the movie'”

  • Angela

    Wat fijn, dit filmpje! Ik heb nog nooit eerder zelf een speldje gemaakt en heb wat leuke spulletjes bij u besteld. Toen ik het vanmiddag binnenkreeg, had ik geen idee hoe ik het hoesje moest bevestigen aan het speldje, hihi.....
    Bedankt! :D

Volg @haarspeldjesfabriek op instagram