Bow Bow Box November

Voor deze box ben ik aan de slag gegaan en heb er 8 strikken mee gemaakt. Ik had nog materialen over waarmee ik zeker nog meer strikken had kunnen maken.

Per strik zie je welke mal ik ervoor gebruikt heb. Het sinterklaaslapje is een beetje puzzelen als je net als mij een sint en een pietje erop wil hebben. Ik heb uiteindelijk de mal in 2 stukken geknipt zodat ze er beide goed op stonden. De strik mallen die ik gebruikt heb kun je hier bestellen.

Strik Lotte

Strik Anna

Strik Yara

Strik Emma / Mila

Strik Julia

Strik Nova

Strik Tess

Strik Emily

Producten uit de Bow Bow Box November

Heel enthousiast over een lapje of applicatie? Hier heb jij de gelegenheid om de producten uit de box te bestellen. Sommige producten zijn exclusief voor de box, deze kun je dus ook niet meer bij bestellen. Op=op, dus wil je iets extra? Wacht dan niet te lang.

Ohh soo cute…

Ook leuk voor Sinterklaas!