Bow Bow Box Oktober

Voor deze box ben ik aan de slag gegaan en heb er 8 strikken mee gemaakt. Ik had nog materialen over waarmee ik denk ik nog wel 2 strikken had kunnen maken.

Per strik zie je welke mal ik ervoor gebruikt heb. Het eenhoorn lapje is een beetje puzzelen als je net als mij een unicorn erop wil hebben. Ik heb uiteindelijk voor strik Lieke de strik in 2 stukken geknipt zodat ik er nog een mooie van kon maken. De strik mallen die ik gebruikt heb kun je hier bestellen.

Heb je deze box gemist en wil je graag de volgende Bow Bow Box ontvangen? Klik dan op onderstaande button. Je vindt bij de huidige box ook een hint voor de inhoud mocht je dat willen 😉

Ik wil ook een bow bow box
voorbeeld-2 bow bow box oktober 18

Strik Emma

voorbeeld-1 bow bow box oktober 18

Strik Roos

voorbeeld-7 bow bow box oktober 18

Strik Boo

voorbeeld-6 bow bow box oktober 18

Strik Anna

voorbeeld-4 bow bow box oktober 18

Strik Tess

voorbeeld-5 bow bow box oktober 18

Strik Anna

voorbeeld-3 bow bow box oktober 18

Strik Lieke

voorbeeld-8 bow bow box oktober 18

Strik Lieke

Producten uit de Bow Bow Box Oktober

Heel enthousiast over een lapje of applicatie? Hier heb jij de gelegenheid om de producten uit de box te bestellen. Sommige producten zijn exclusief voor de box, deze kun je dus ook niet meer bij bestellen. Op=op, dus wil je iets extra? Wacht dan niet te lang.