Enige resultaat

Bow Bow Box, een maandelijkse verrassing in je mailbox…

De Bow Bow Box is box met PU leer lapjes, rhinestones, applicaties, flatbacks en/of nog veel meer, in een thema, verpakt in een mooi doosje thuis op jouw deurmat.
Een Bow DIY verrassing die je eenmalig of elke maand ontvangt… Waarmee je toffe strikken kunt maken en waardoor je geïnspireerd wordt.

De box wordt heel zorgvuldig gevuld met een mooie mix van producten die super nieuw zijn, die exclusief in de box komen en heel soms producten die qua kleur een mooie aanvulling zijn.

Met de Bow Bow Box heb je voldoende materialen om zelf een flink aantal van de meest fantastische strikken te maken met PU imitatie leer en applicaties. Er zitten geen alligators, haarspeldjes, diademen, elastiek of iets dergelijks in de box zodat je daarin zelf een keuze kunt maken.

Gun jezelf een kadootje…

De inhoud van de doos is een verrassing! Deze wordt gevuld met materialen die in kleur mooi bij elkaar passen en een mooi thema vormen.
In de Bow Bow Box zitten A5/halve velletjes PU leer en 1 of 2 grote (A4) velletjes. Kleuren, materialen, dessins die vaak nog niet in de webwinkel hebben gestaan en soms lapjes die exclusief in de box komen. Verder zitten er materialen bij waarmee je de strikken lekker kunt pimpen. Niet elke box is altijd exact hetzelfde, soms zit er wat verschil tussen. Maar je kunt er zeker van zijn dat de box altijd een mooi totaal pakketje is. Elke maand zitten er weer andere producten in, zo ontvang je nooit hetzelfde.

Je kunt ervoor kiezen om de Bow Bow Box eenmalig op je deurmat te laten vallen. Maar houd je wel van een verrassing en vind je het leuk om met regelmaat strikken te maken? Bestel dan een 3 of 6 maanden Bow Bow Box met korting. Hoe langer de periode, hoe meer korting 🙂

De box wordt als apart pakketje verzonden. In de Bow Bow Box prijs zijn de verzendkosten verwerkt. Naar Nederland wordt de box met track tracé code verzonden. Voor België en Duitsland wordt de box als pakket verzonden.

Het is niet mogelijk om producten toe te voegen aan de verzending van de Bow Bow Box. Je kunt uiteraard hiervoor wel een andere bestelling doen of deze direct mee bestellen. Houd er wel rekening mee dat wanneer je direct mee besteld en je boven het gratis verzend bedrag komt (€35 voor NL, €100 voor BE+DE), er achteraf verzendkosten worden verrekend. Een aparte bestelling plaatsen is dan wellicht makkelijker 🙂

TER INTRODUCTIE ontvang je alleen deze maand 10% extra korting op de 3 of 6 maanden boxen.
Samen met de korting die al op de 3 en 6 maanden boxen zit, scheelt je dat bijna en helemaal de verzendkosten binnen NL.
Gebruik hiervoor de code: BowBowBoxme.


Er zijn voor Augustus een limited aantal boxen beschikbaar.


LIMITED
 15.00 116.00 incl. BTW