Toont 1 resultaat

Nog maar…

 
 

… en dan wordt de Bow Bow Box weer verzonden!

Bow Bow Box, een maandelijkse verrassing in je mailbox…

De Bow Bow Box is box met PU leer lapjes, rhinestones, applicaties, flatbacks en/of nog veel meer, in een thema, verpakt in een mooi doosje thuis op jouw deurmat.
Een Bow DIY verrassing die je eenmalig of elke maand ontvangt… Waarmee je toffe strikken kunt maken en waardoor je geïnspireerd wordt.

De box wordt heel zorgvuldig gevuld met een mooie mix van producten die super nieuw zijn, die exclusief in de box komen en heel soms producten die qua kleur een mooie aanvulling zijn.

Met de Bow Bow Box heb je voldoende materialen om zelf een flink aantal van de meest fantastische strikken te maken met PU imitatie leer en applicaties. Er zitten een aantal alligators in de box zodat je alleen nog lijm nodig hebt om direct aan de slag te gaan.

Gun jezelf een kadootje…

De inhoud van de doos is een verrassing! Deze wordt gevuld met materialen die in kleur mooi bij elkaar passen en een mooi thema vormen.
In de Bow Bow Box zitten A5/halve of 1/3 velletjes PU leer en 1 of 2 grote (A4) velletjes. Kleuren, materialen, dessins die vaak nog niet in de webwinkel hebben gestaan en soms lapjes die exclusief in de box komen. Verder zitten er materialen bij waarmee je de strikken lekker kunt pimpen. Niet elke box is altijd exact hetzelfde, soms zit er wat verschil tussen. Maar je kunt er zeker van zijn dat de box altijd een mooi totaal pakketje is. Elke maand zitten er weer andere producten in, zo ontvang je nooit hetzelfde.

Je kunt ervoor kiezen om de Bow Bow Box eenmalig op je deurmat te laten vallen. Maar houd je wel van een verrassing en vind je het leuk om met regelmaat strikken te maken? Bestel dan een 3 of 6 maanden Bow Bow Box met korting. Hoe langer de periode, hoe meer korting 🙂

De box wordt als apart pakketje verzonden. In de Bow Bow Box prijs zijn de verzendkosten verwerkt. Naar Nederland wordt de box met track tracé code verzonden. Voor België en Duitsland wordt de box als pakket verzonden.

Het is niet mogelijk om producten toe te voegen aan de verzending van de Bow Bow Box. Je kunt uiteraard hiervoor wel een andere bestelling doen of deze direct mee bestellen. Houd er wel rekening mee dat wanneer je direct mee besteld en je boven het gratis verzend bedrag komt (€35 voor NL, €100 voor BE+DE), er achteraf verzendkosten worden verrekend. Een aparte bestelling plaatsen is dan wellicht makkelijker 🙂

Er zijn elke maand een beperkt aantal boxen beschikbaar. OP=OP

Staat er hier geen box die je kunt bestellen? Dan is de huidige box helaas op. Maar niet getreurd…
Rond de 15e van de maand komt de nieuwe box voor de volgende maand online te staan.

LIMITED

Bow Bow Box

 16.00 116.00 incl. BTW

Dit zat er in de vorige Bow Bow Boxen

Ben je benieuwd wat er in de vorige boxen zat? Dat snap ik helemaal! Kleuren kunnen per maand verschillen. Ik probeer wel voor kleuren te kiezen die samen een leuk beeld vormen en niet te apart zijn. Wil je een hint voor de kleuren van de volgende box?

Alleen klikken als je het ECHT wil weten...

Bow Bow Box HINT

November Bow Bow Box

Oktober Bow Bow Box

September Bow Bow Box

Augustus Bow Bow Box

Juli Bow Bow Box

Juni Bow Bow Box

Mei Bow Bow Box

April Bow Bow Box

Maart Bow Bow Box

Februari Bow Bow Box

Januari Bow Bow Box

December Bow Bow Box