>> BREAKING NEWS <<<

Ik ga stoppen met de webwinkel. Dat betekent dat per 1 januari de webwinkel gesloten is.

Tot die tijd zal ik de voorraad die er ligt en nieuwe items die ik al heb blijven verkopen.

Voor de bow bow box betekent dit dat ik de box van september en oktober nog ga maken. Daarna houd het helaas op. Heb je een abonnement dat langer loopt? Dan zal ik de teveel betaalde kosten aan je retour boeken! Komt goed 🙂 

En nu het langere verhaal….

Waar dit mooie avontuur voor mij in 2013 begon en een mega start maakte, wist ik het eind 2017 zeker, ik zou gaan stoppen. Uiteindelijk toch weer begonnen begin 2018 en weer een fijne drive gevonden. Maar toch bleef het knagen. Ik wilde het liefst iets anders gaan doen, maar wist ook niet zo goed wat. En daarom bleef de webwinkel nog even.

En nu weet ik het zeker. Ik ben in de zomerstop al begonnen met een andere baan. En dit bevalt mij zo goed, dat ik de webwinkel echt definitief ga sluiten. Geen overname, nee gewoon afronden en klaar.

Ik vind het heerlijk om weer onder de mensen te zijn, dat heb ik echt gemist. Vanaf 2014 werkte ik fulltime alleen in de webwinkel (met veel hulp van mijn lieve mama), ik kon mijn eigen tijd in delen (super fijn met een kleine jongen) en was vooral veel thuis. Dat thuis zitten begon mij een beetje op te breken, zoon lief is inmiddels puber en heeft mij niet meer zo nodig als destijds en ik wilde gewoon graag wat voor andere mensen gaan doen. Iets bijdragen aan de samenleving in plaats van iets commercieels. En dat heb ik nu gevonden.

Omdat ik merk dat het best pittig is om 20 uur buitenshuis werken (en soms meer) te combineren met de webwinkel heb ik de flatback buttons, transfers en kunststof strik mallen al uit het assortiment genomen. Hierdoor kunnen bestellingen sneller verwerkt worden en kost het mij minder tijd.

De producten in de webwinkel zullen in etappes ‘in de aanbieding’ komen. De sale is voor nu naar 60% korting gegaan. Lapjes, alligators e.d. zullen pas later gaan volgen. Voor nu heb ik nog een nieuwe voorraad sint lapjes online gezet. Ik heb ook nog heel veel fimo liggen, dus dat komt ook snel online. De focus voor de komende weken ligt echter op de sale artikelen. (Heb je bijvoorbeeld interesse in de resterende rol haarband elastiek tegen een klein prijsje? Let me know) Verder zullen er geen nieuwe artikelen meer ingekocht worden, dus op is nu echt op. Maar ik heb nog wel heel veel nieuwe hier liggen, dus die komen ook gewoon online. Het is nog bijna 4 maanden voordat het januari is hé?!

Ik hoop dat je inmiddels een beetje van de schrik bent bekomen…. Ik heb 8 jaar met veel plezier de webwinkel gerund, maar soms moet je een deur dicht trekken om een andere te kunnen openen.

Ik ben dankbaar voor al jullie bestellingen de afgelopen jaren en ik hoop nog vele mooie bestellingen de aankomende 4 maanden te mogen verzenden naar jullie.

Liefs, Anita