Flatback buttons

Flatback buttons hebben een platte achterkant (plastic of metaal) waardoor je ze makkelijk kunt lijmen op allerlei produkten.

De flatback buttons zijn verkrijgbaar in 25mm (platic en metalen achterkant) & 37mm (metaal) maat. Daarnaast is het ook mogelijk om alle flatback ontwerpen die in de webwinkel staan te bestellen als button (25mm & 37mm), magneet (37mm) en sleutelhanger (25mm & 37mm).
Het is ook mogelijk om 2 gespiegelde flatbacks te ontvangen. Je ontvangt dan 1 flatback die links te dragen is en 1 die rechts te dragen is.

Gebruik een flatback button niet alleen ter versiering van je haarspeldjes, maar ook voor haarbanden, armbandjes, broches, decoratie, sieraden en nog veel en veel meer.
Bevestig de flatbacks met sieradenlijm als je direct p een metalen haarspeldje wil lijmen. Of gebruik een lijmpistool voor andere doeleinden zoals bloemapplicaties, stoffen bloemen en kniphoesjes. Kleine haarspeldjes van 3 cm en kleiner zonder lijmvlak zijn minder geschikt voor een flatback button.

De flatback buttons worden in eigen beheer worden gemaakt. Alle ontwerpen zijn van eigen hand. Ook veel van de afbeeldingen zijn door mij gemaakt. Daardoor heb je altijd een originele eyecatcher.
Heb je zelf een idee? Een ontwerp speciaal voor jou is zeker mogelijk.

Weet je niet zo goed welke button je moet kiezen voor je project? Klik dan hier voor meer uitleg: hoe kies je de juiste button?

TIP: 25mm sleutelhangers >>> Leuk als kadootje!

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.