Haarspeldjes zelf maken kan jij ook!


Gastenboek

marijke verberk-verwegen 16 juli 2017 om 15:24 Reageren

Het lijkt wel kerstmis!!!!

Wat leuk om post te krijgen, en wat voor post. Eerder al een flinke bestelling gedaan. Deze was binnen, maar bedenken dat je graag nog meer wil en het liefst nog snel voor de zomerstop. Ik miste wat bij m'n eerder bestelling dit aangegeven. En dacht ach als ze toch nog wat moeten toe sturen kan ik beter nog wat bij bestellen dan zenden ze niet voor "niks"
Christa Zonneveld 10 juli 2017 om 21:08 Reageren

Super leuk, en niet duurt

Ik ben normaal nooit zo van de reviews, maar wilde op deze site na mijn tweede bestelling toch even melden dat ik dit toch wel een onwijs leuke site vind. Er is altijd wel een leuk speldje met naam, of sleutelhanger te maken waarin je een origineel kado hebt. Superleuk. En niet duur. Het liefste bestel ik wel 100 buttons voor leuke haarspeldjes. Helaas draagt me dochter ze zelf bijna nooit. Maar genoeg andere leuke dingen.
marijke verberk-verwegen 6 juli 2017 om 12:53 Reageren

tips en tricks

super fijn, als ik een pb stuur via fb wordt ik heel goed geholpen.
erg fijn en snelle reactie.
net een flinke bestelling gedaan nog snel even voor de vakantie. helaas een product uitverkocht, dus hier wacht ik braaf op tot het weer leverbaar is ;)

liefs Marijke

p.s. als mn bestelling binnen is laat ik weten wat ik er allemaal van vind :)
Jacqueline Gielissen 17 juni 2017 om 14:19 Reageren

Helemaal blij

Door de aligatorspeldjes blijven de bloemen die ik met ijzergaren op het speldje bevestig heb heel goed in mn korte haar zitten. De kleur van de bloemen komen terug in mn jurk. Heel feestelijk.
Steffanie Crommentuijn 8 juni 2017 om 13:05 Reageren

Geweldig

Wat een verslaving! Ik heb alweer voor de 3de keer wat besteld in een korte tijd. Ik krijg veel positieve reacties op de speldjes.
Super service hebben ze!
Diane van Lier-Noordenbos 7 juni 2017 om 15:08 Reageren

Haarspeldjes en sleutelhangers

Een paar weken geleden mijn eerste bestelling gedaan voor wat leuke haarspeldjes te maken. ik had de spulletjes snel in huis en heb daarna hele leuke speldjes kunnen maken. Vorige week een bestelling geplaatst voor sleutelhangers te maken. Hopelijk komt deze bestelling ook eerdaags binnen zodatbik voor de juffen leuke sleutelhangers kan maken.
Sandra Maas 4 juni 2017 om 17:22 Reageren

Mini Roosjes

So Sweet
Amiera Imanuel 24 mei 2017 om 12:07 Reageren

Mijn nieuwe hobby is geboren!

Met 2 dochters (2 en 7 jaar) en er nog 1 op komst was het een genot om hier te mogen bestellen. Zoveel keus! De bestelling snel en in goede orde ontvangen. Netjes verpakt met een klein bedankje.
Het ene idee na het andere idee kwam gelijk in me op. Ben meteen aan de slag gegaan met al het leuks en...er is alweer een tweede bestelling in de maak. Geweldige site...blijft in mn favorieten staan!
Tilly Doon 18 mei 2017 om 22:45 Reageren

Super Site!!

Alle prachtige spulletjes ontvangen wat een feestje om al deze schattige spulletjes te mogen ontvangen.
Vlotte en keurig net verpakte levering met ook nog een klein bedankje leuk hoor.
Ga er morgen gelijk wat leuks mee maken bedankt en fijn weekend
Marieke Rooijmans 18 mei 2017 om 11:22 Reageren

Dochter (en ik) zijn helemaal blij!

Eerste keer bestelling gedaan. Wat heb je ontzettend leuke spulletjes! Pakje was snel binnen en netjes verpakt. Ga meteen de 2e bestelling doen.

Volg @haarspeldjesfabriek op instagram