Imitatie PU leer lapjes

Imitatie PU leer lapjes van 20×22 cm om vormen uit te knippen en strikken voor haarbandjes, diademen en haarspeldjes te maken.

Download hier een blad met malletjes om verschillende maten strikken, langere en rondere strikken of de nieuwste strikken te maken. In het blog lees je hoe je zo’n strik kunt maken. Scroll even naar beneden voor voorbeelden 😉

In verschillende kleuren en dessins te bestellen waardoor je ook leuke combinaties kunt maken.

Met het imitatie PU leer kun je zelf de mooiste combinaties strikken maken. Gebruik een van de mallen en kies bijvoorbeeld voor verschillende materialen/kleuren imitatie leer lapjes.

Je kunt ongeveer 4-5 strikken uit 1 lapje halen. Dit is afhankelijk van het formaat strik en het type strik welke je wil gebruiken.

De strikken kun je lijmen (met bijvoorbeeld lijmpistool of gütermann lijm). Heel vaak word er gekozen voor een luxe rhinestone in het midden van de strik.

De strik kan verwerkt worden tot haarband of op een alligator clip lijmen.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Inspiratie

Download hier een blad met malletjes om verschillende maten strikken, langere en rondere strikken of de nieuwste strikken te maken. In het blog lees je hoe je zo'n strik kunt maken.Je kunt ook op de afbeelding klikken om naar het desbetreffende document/uitleg te gaan.

Naast deze voorbeelden kun je zelf natuurlijk ook andere variaties maken. Kijk bijvoorbeeld op pinterest voor leuke inspiratie. Ik heb hier een bord aangemaakt met leuke inspiratie voor de pu leer lapjes.