Strikken maken met imitatie PU leer lapjes

In deze categorie vindt je verschillende producten om zelf strikken te maken.

Zo vindt je hier imitatie PU leer lapjes in verschillende kleuren, dessins en materialen om vormen uit te knippen en strikken voor haarbandjes, diademen en haarspeldjes te maken.

Met het imitatie PU leer kun je zelf de mooiste combinaties strikken maken. Gebruik een van de mallen en kies bijvoorbeeld voor verschillende materialen/kleuren imitatie leer lapjes.

Je kunt ongeveer 4-8 strikken uit 1 lapje halen. Dit is afhankelijk van het formaat strik en het type strik welke je wil gebruiken.

De strikken kun je lijmen (met bijvoorbeeld lijmpistool of gütermann lijm). Heel vaak word er gekozen voor een luxe rhinestone in het midden van de strik.

De strik kan verwerkt worden tot haarband of op een alligator clip lijmen.

Download hier een blad met malletjes om verschillende maten strikken, langere en rondere strikken of de nieuwste strikken te maken. In het blog lees je hoe je zo’n strik kunt maken. Scroll even naar beneden voor voorbeelden 😉

Of bestel unieke strik mallen die je telkens weer opnieuw kunt gebruiken.

In deze categorie vindt ook naast imitatie leer ook allerlei producten waar je de mal mee kunt versieren zoals fimo poppetjes, tule en (naam) transfers.

Maar dit kan ook met andere applicaties.

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren


Inspiratie

Download hier een blad met malletjes om verschillende maten strikken, langere en rondere strikken of de nieuwste strikken te maken. In het blog lees je hoe je zo'n strik kunt maken.Je kunt ook op de afbeelding klikken om naar het desbetreffende document/uitleg te gaan.

Naast deze voorbeelden kun je zelf natuurlijk ook andere variaties maken. Kijk bijvoorbeeld op pinterest voor leuke inspiratie. Ik heb hier een bord aangemaakt met leuke inspiratie voor de pu leer lapjes.

Grote strik van imitatie pu leer lapje
Strik van imitatie pu leer lapje
imitatie pu leer lapje variatie
Haar strik maken van PU leer lapjes