Haaraccessoires maken die passen bij een merk-kledingstuk

Ik krijg regelmatig de vraag welke kleur applicatie het beste past bij een bepaald merk. Omdat ik hier thuis geen kledingkast vol meiden kleding heb staan (mijn jongen wil echt geen rokjes aan…gek he?! Hihi…) is het voor mij niet altijd even goed te  adviseren. En ook al zou ik een kast vol jurkjes, shirtjes en maillots hebben staan, dan zou ik nog niet elk merk en elk kledingstuk hier hebben hangen.

Daarom lijkt het mij een leuk idee om in de Facebook inspiratie groep jouw bevindingen te delen onder de hashtag #merkmatch. Heb je dus een leuke haarband of een te gek bijpassend haarspeldje gemaakt? Plaats deze dan in de groep onder de hashtag. Als je ook de merknaam als hashtag erbij zet is het voor anderen ook makkelijk zoeken 😉 Als je de linkjes (alleen Haarspeldjes-Fabriek) naar de artikelen erbij zet is het voor andere leden helemaal makkelijk te bestellen 🙂

Ik heb alvast wat vooronderzoek gedaan 🙂

Het is lastig om de kleuren exact passend te vinden. Dit heb ik al eens uitgelegd in dit blogbericht. En ook al is het merk hetzelfde, dat wil niet zeggen dat alle kleuren overeen komen.

Haaraccessoires passend bij merkDe grote neon kant bloem bovenaan past echt perfect qua kleur bij het felle koraal van dit shirtje. Helaas is dit de enige bloem die ik heb in deze kleur…

Haaraccessoires passend bij merk2

Haaraccessoires passend bij merk3

De andere bloemen zijn koraal kleurige bloemen. De andere bloemen zijn de licht roze glitter bloem, de licht roze chiffon bloem van 5,5 cm en de licht roze chiffon bloem met strass en parel

Haaraccessoires passend bij merk4
Alle koraal kniphoesjes passen redelijk erbij. Het zijn niet exact dezelfde kleuren, maar het kan wel. Naast de koraal kniphoesjes passen ook de donker grijze kniphoesjes en de zilver grijze kniphoesjes er goed bij.

Haaraccessoires passend bij merk5
De baby roze applicatie bloem past het beste bij de licht roze van het shirtje. De donker grijze bloemen komen ook mooi overeen. En voor het koraal kun je alle satijnen koraal bloemapplicaties kiezen. Ook de zilver grijze bloemen (eerste 3) en de zilver glitter bloemapplicaties passen hier goed bij.

Haaraccessoires passend bij merk7
Bij dit jurkje passen dezelfde roze, koraal en donker grijze kleuren als eerder vermeld.

Haaraccessoires passend bij merk8
matching13
Haaraccessoires passend bij merk8
Bij dit jurkje vond ik dat de licht roze kleur anders was als bij het shirtje en andere jurkje. Deze is iets rozer. Hierdoor vindt ik persoonlijk de baby roze en licht roze artikelen er wat minder mooi bij passen. Het kobalt is ook een wat donkerdere kleur dan de kobalt producten in de webwinkel. Daarbij is het kobalt en koraal op de mouwen anders van kleur waardoor het ook lastiger is exact te matchen. De koraal bloemen zijn dezelfde als ik hierboven al aangaf.
De kobalt chiffon bloem met strass  en de grote kobalt bloemapplicatie passen er bij.

Haaraccessoires passend bij merk11
De koraal bloemen passen hier redelijk bij. Het koraal van het jurkje is een stuk feller, maar wel in dezelfde kleur toon. Onderstaand zie je de kobalt strik van dik namaak leer die er ook mooi bij past.
Aan de onderkant zie je dat het licht roze van het shirtje er minder mooi bij past.

Haaraccessoires passend bij merk12

Ik heb nu niet mijn hele voorraad overhoop gehaald. Dus er zullen vast nog veel meer producten zijn die er goed bij passen.Heb jij iets moois gemaakt met de materialen van Haarspeldjes-Fabriek passend bij een merk? De nieuwe maak&win heeft als thema merkmatch. Doe lekker mee en deel je snoepjes!

Liefs Anita

Geef een reactie