Haarspeldje met flatback ‘Rood roze hartje’

Flatback buttons zijn erg leuk om te gebruiken bij het maken van haarspeldjes. De flatback buttons zijn in verkrijgbaar met verschillende afbeeldingen en kleuren. Dus er is altijd wel een flatback button die past bij het haarspeldje wat je wil maken. En is dat niet het geval of heb je zelf een afbeelding: dan kan dat ook voor je gemaakt worden*.

flatback-hartje-rood-roze-detail1Voor het maken van een haarspeldje met flatback button zoals hierboven afgebeeld heb je het volgende nodig:
♥  Klik-klak haarspeldje in 5 cm lengte maat.
♥  Een stukje grosgrain lint van 4 cm. Hier is de rode met witte stip gebruikt van 10mm.
♥  Een flatback button. Hier is de flactback button rood roze hartje gebruikt.
♥  Een klein roosje in de gewenste kleur. Hier is het kleine fuchsia satijnen roosje gebruikt.
♥  Een grote bloem applicatie zoals de bloem applicatie licht roze stip 47mm
♥  Lijmpistool

flatback-hartje-rood-rozeLijm het grosgrain lint aan de achterkant van de flatback button. Lijm de flatback button op de grote bloem. Zorgt dat een blaadje van de bloem omhoog wijst en plaats de flatback button recht erop. Lijm het roosje op de bloem. Als je alles op de juiste plek hebt gelijmd kun je de bloem op het haarspeldje lijmen.

flatback-hartje-rood-roze-detail2 *Let wel: Een eigen ontwerp insturen voor een flatback is geen probleem. Hierbij dient echter geen copyright op te zitten. Afbeeldingen van Hello Kitty, K3 e.d. kunnen daarom niet omgezet worden naar flatback buttons.

Geef een antwoord