Klant in de spotlight: Lisa

Mijn klanten zijn stuk voor stuk pareltjes.  Ik ben super blij met elke leuke, lieve klant. Elk van hen maakt het namelijk mogelijk dat ik kan doen wat ik doe en dat is voor mij toch wel de grootste schat 🙂 Daar mag je best dankbaar voor zijn  toch?!

Daarom leek het mij zo leuk om klanten in de spotlights te zetten.

Een van deze fijne klanten is Lisa, 27 jaar, uit Beuningen(ov)


— Haarspeldje gemaakt door Lisa —

In het dagelijks leven werk ik als pedagogisch medewerkster in de kinderopvang.

Woon samen met mijn vriend Guus, en heb als hobby haarspeldjes maken, fotografie en het bakken van taarten, cup cakes en cakepops.

3 jaar geleden wou ik met de kinderen van de BSO een leuke activiteit doen voor mijn verjaardag, zo kwam ik op het idee om met de meiden haarspeldjes te maken, en met de jongens buttons.

Sindsdien ben ik “verslaafd” aan de haarspeldjesfabriek, leuke haarknipjes, banden, en beugels maken als (kraam)cadeautje, of voor buurmeisjes en kinderen van vrienden. Extra leuk met een gepersonaliseerde flatback button.

Ook maak in knipjesborden, om het helemaal compleet te maken.


— Haarspeldje gemaakt door Lisa —

Het eerste wat ik maakte waren sinterklaas en winter haarknipjes, het laatste wat ik gemaakt heb zijn kanten haarbanden met een chiffon bloem met pareltjes voor een new born fotoshoot!

Ik merk ook dat mensen het leuk vinden als je accessoires aanbiedt passend bij bepaalde merken en kleuren kinderkleding, dus als tip, hou de collecties in de gaten en pas je aanbod hier op aan;)

 
— Haarspeldjes gemaakt door Lisa —

De producten die bij mij altijd in huis zijn voor het maken van haaraccessoires;

* Klik klak knipjes 3, 4 en 5 cm
* Kniphoesjes 35mm 45mm en 55mm
* Haarbeugels diverse kleuren
* Diverse buttons
* Bloemen en roosjes in verschillende maten en kleuren

Het leukste om te maken vind ik haarspeldjes, en gepersonaliseerde artikelen.

Mijn top 5 wordt gemaakt met;   

De haarspeldjes-fabriek is mijn favoriete shop, elke keer weer leuke nieuwe producten in de webshop, goeie tips, leuke ideeën van andere dames op de facebookpagina. Doordat het assortiment zo vernieuwend en up to date is, blijft het leuk om haaraccesoires te maken voor elke gelegenheid, van een “gewone” simpele knip tot een super feestelijke haarband of beugel, passend bij elke gewenste outfit.

Lisa: Heel leuk om te lezen hoe je bent begonnen met het maken van haarspeldjes! Ik vond het heel leuk om jou als klant een beetje te leren kennen!

Nu JIJ? Vind je het ook leuk om een keer in de spotlights te staan? Ik mail je graag wat vragen!