Hoe het ooit begon…

Ik kan het me nog zo goed herinneren: Ik was een jaar of 5 en ging regelmatig met mijn moeder naar de stoffenwinkel. Als een kind in een snoepwinkel voelde ik me aangetrokken tot de stoffen en fournituren die zo mooi uitgestald waren. Knoopjes, bandjes, kantjes… ik werd er blij van! En als je dan ook nog heel lief bleef kreeg je zelfs een snoepje als je naar huis ging. (Jippie!!)

Daar lag volgens mij de basis voor mijn liefde voor creatie. Dingen maken, dat is wat ik graag doe. Mij omringen met de mooiste materialen en de tijd even compleet vergeten. Heb jij dat ook?

Het leek mij fantastisch om dat gevoel te kunnen delen. En dus kwam er een webwinkel volgepakt met haarspeldjes, kniphoesjes, flatback buttons, lintjes, applicaties en nog zo veel meer net zoals in die stoffenwinkel van toen. Producten die met liefde worden ontworpen door mij zoals de buttons, met oog voor kwaliteit worden ingekocht en worden verkocht met aandacht voor de klant.

Ik hoop dat jij bij een bezoek aan deze webwinkel geinspireerd wordt om zelf de mooiste haaraccessoires te maken en uren kunt rond dwalen tussen de kniphoesjes, flatback buttons, haarspeldjes, stoffen bloemen en al het andere moois. Gewoon omdat ik jou ook dat fijne warme speciale gevoel gun!

En als ik dan zo af en toe even rustig rond kijk in mijn magazijn, voel ik me vaak nog even dat meisje van toen…


Over mij

Ik ben Anita, trotse eigenaar van deze eenvrouwszaak, getrouwd met mijn jeugdliefde en mama van een jongen. Uhmm… jongen hoor ik je denken. Ja, in tegenstelling tot je wellicht zou verwachten ben ik een jongens mama.

Al sinds ik me kan herinneren ben ik creatief bezig. Tekenen, knutselen, schilderen, haken, kleding naaien (beginnend voor mijn Barbie’s, later voor school), sieraden maken, illustraties op de computer maken en zelfs brooddeeg kunstwerken maken kwamen in de loop der jaren voorbij (of zijn gebleven).

Het liefst drink ik thee, water (lekker met limoen en ijsblokjes). Koffie is niet zo aan mij besteed. Hoewel ik heel, heel af en toe een uitzondering maak voor een lekkere cappuccino.

In de auto, als ik aan het werk ben, in een winkel of op een feestje: Ik zing overal mee met de muziek die ik hoor. Dat vinden de mensen die dan om mij heen zijn niet altijd even leuk haha…

Ik houd van sushi, pesto en winegums, maar niet allemaal tegelijk… Maar waar je mij echt wakker voor mag maken is een stukje pure chocolade met hazelnoten. En voor een groot stuk komt ik meteen mijn bed uit 🙂

Heb je een vraag of opmerking? Neem dan gerust contact met me op!

Liefs, Anita