Over Haarspeldjes-Fabriek

Wie zit er achter Haarspeldjes-Fabriek?

Nou ik: Anita, geboren in 1977, mama van een jongen, getrouwd met mijn jeugdliefde in 2002, creatief en altijd bezig. Uhmm… jongen hoor ik je denken. Ja, in tegenstelling tot je wellicht zou verwachten ben ik een jongens mama. Een heerlijke stoere, vet coole jongen!
En nee voor de haarspeldjes is hij niet mijn inspiratie bron ;P  Gelukkig.. ^_^

 

Maar hoe kom je dan bij haarspeldjes als je mama bent van een jongen?

Voor mijn webwinkel ProudKids ben ik in 2008 begonnen met het maken van haarspeldjes. Ik ging op een markt staan en zocht naar een klein product wat ook een goede aanvulling voor de webwinkel zou zijn.
Op die markt gingen de haarspeldjes als zoete broodjes en dat is vanaf dat moment altijd zo geweest.
In 2008 waren er nog weinig webwinkels die handgemaakte haarspeldjes verkochten. Halverwege 2012 kwamen de eerste ideeën voor een webwinkel met materialen om zelf haarspeldjes te maken..

Met het toenemende aantal webwinkels met handgemaakte haarspeldjes, steeds meer klanten die vroegen of ze de materialen ook los konden kopen, het gevoel dat ik mijn kennis wilde delen en de goede, kwalitatieve inkoopadresjes die ik inmiddels had gevonden ben ik de plannen verder uit gaan werken.
Een nieuwe webwinkel gemaakt en voor ik het wist was de eerste bestelling een feit. En dat terwijl ik er eigenlijk nog niet helemaal klaar voor was… Dus snel nog wat veranderingen aan de layout van de webwinkel gemaakt, Facebook pagina, nieuwsbrief enz.

Inmiddels is zijn er heel veel producten toegevoegd aan de webwinkel.

Haarspeldjes-Fabriek hoopt met het assortiment en de benadering een heleboel inspiratie te geven om zelf haarspeldjes te gaan maken.

Met een wisselend assortiment, persoonlijke benadering, snelle verzending en regelmatig tips en inspiratie op het blog wil Haarspeldjes-Fabriek zich onderscheiden.

Heb je tips, suggesties of vragen? Mail me dan via het contact formulier of via info(@)haarspeldjes-fabriek.nl

Doe inspiratie op in het blog, shop in de webwinkel en klets mee op Facebook.

Liefs, Anita